Terapeutat keresek

Sajnos a nonmono.hu valamiert nekem nem elerheto (nem tudom, hogy esetleg kulfoldrol le van e tiltva), ezert nem tudom megnezni, hogy van e az oldalon ezzel kapcsolatban informacio. Pszichologus keresoben vagyok, es szeretnek egy olyan terapeutat talalni, aki elfogado es megerto/erto a poliamoriaval kapcsolatban. Ha barki tudna ajanlani valakit, szivesen vennem. Koszonom, Marcsi

Kedves @Marcsi!
Én sem tudom miért nem elérhető a nonmono.hu . Próbáltam Tor hálózaton keresztül is de ugyanazt tapasztaltam, tehát szerintem külföldről sem működik. A nonmono.org él, de azon sokkal kevesebb látható.
Visszatérve a kérdésedre, én tudok egy nagyon jó pszichológust ajánlani, akihez évekig jártam, és nagyon nyitott, megértő, elfogadó, támogató volt. Csak jót tudok róla mondani. Nem tudom, hogy Te hol laksz, én Kaposváron jártam hozzá. Bár manapság a “telemedicina” korában talán már ez sem akadály.
Csaba

Szia Csaba, koszi szepen a valaszod. Ha a pszichologusod vallal online terapiat, akkor szivesen vennem, ha megadnad a nevet/elerhetoseget (en Londonban vagyok).
Koszi, Marcsi

Megbeszélem vele és visszajelzek Neked. Lehet, hogy csak a jövő héten. Hétvégén már nem zavarnám.

1 Like

Nekem Horvátországból megy az oldal. Szerintem az EMK egy nagyon erős terápiás módszer, és tökre összevág azzal, amit a More Than Two könyben olvastam. Ruczek Évát tudom ajánlani.

Kedves Marcsi!
Köszönjük a jelzést. Valóban gond volt a nonmono.hu elérésével néhány területről. A hibát javítottuk, most már el tudod érni.

Koszonom szepen a javaslatot, rakeresek Evara reszletesebben, bar en elsosorban nem a poliamoriaval/parkapcsolatokkal kapcsolatos temak miatt keresek terapeutat, szoval elso korben inkabb pszichologus vegzettsegu emebreket keresek, de egyetertek, az EMK valoban egy nagyon jo modszer! Es a More Than Two a leghasznosabb konyv amit poliamoria temaban olvastam!