Nonmono.dating - javaslatok a társkeresőhöz

Ha ötleted, javaslatod vagy kérdésed van a társkeresővel kapcsolatban, írd meg ebbe a témába! Az adminisztrátorok folyamatosan figyelik az itteni történéseket.

Kb 2 hete be sem tudok lépni, csak a logót tölti be és kész…

Wow. Pedig másoknak működik. Mobilról vagy asztaliról? Mi elozte ezt meg?

Csak mobilról nézem… nem előzte meg semmi különös, volt hogy 1-2x néztem naponta volt, hogy pár nap szünet volt, de semmi extra :slight_smile:

minden rendben, elölről beléptem telefonon és pc-n is… :slight_smile:

Sejtettem, hogy ennél nem lesz több a probléma :slight_smile:

1 Like

ha egy user pending approval státuszban van, akkor ne lehessen addig neki chatet írni, vagy mentse el a program a már megírt üzeneteket, mert tök bosszantó volt, hogy egy csomó írás elveszett emiatt.

Jó lenne, ha beállíthatná az ember, hogy csak match írhasson rá. Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor lettem elküldve melegebb éghajlatra teljesen korrekt, őszinte, nem bántó visszautasítás miatt.

1 Like

Ha egy user kulturálatlan, jelentsd, és kitiltjuk. Tahóknak nincsen helye nálunk!

1 Like

Ennek utánanézek és jelentkezem!

2 Likes

Sziasztok, Jo es hasznos lenne, ha a javasolt partnereknel nagyobb sullyal figyelembe venne a rendszer a lakohelyet, legalabb orszag szinten. Szivfajdito, hogy a sok kedves arc kozul akiket a rendszer ajanl mind egy masik orszagban vannak.
Az is nagy segitseg lenne, hogyha a kepek alatt a nev es kor mellett szerepelne a lakohely vagy legalabb az orszag. Koszonom elore is, ha megfontoljatok.

Szia!

Ezek benne vannak most is. Itt tudod állítani, hogy a keresésnél mik legyenek a fő preferenciák: Nonmono - az ingyenes etikus nonmonogám társkereső

Ez megoldás?

Koszonom a valaszod.
Igen, ezek a keresesek be vannak allitva a profilunkon (kiveve pl. a szexualis iranyultsagot, mert azt nem lehet ott beallitani csak a search-ben), es mukodnek is ha csak a kereses funkciot hasznalom.
De sajnos a Recommendation menu alatt csupa olyat ajanl a rendszer aki sokkal messzebb van a lakohelyemtol mint a megadott 100km.

1 Like

Kérdésem, hogy lehet-e deaktiválni a fiókot, vagy csak törölni? A mobil app kiírja, hogy kapcsoljam ki a láthatóságomat a keresésben, de ezt nem látom, hol lehet. Ha törlöm magam, ugyanolyan néven regisztrálhatok újra később?

2 Likes

Szia!

Elnétést a megkésett válaszért :slight_smile:

Itt tudod átállítani a profilod láthatóságát, ha erre gondolsz:

köszönöm szépen, sikerült! :slight_smile:

1 Like

Sziasztok!

Két javaslatom lenne.

  1. Szeretném megerősíteni, a lakhelytől számított távolság nálam sem működik megfelelően. 10 km van beállítva a lakhelyemtől, de látok embereket más országokból. (Egy United States találatot például.) Lehet, hogy van valami bug a rendszerben.

  2. Tök jó lenne, ha a users4u találatokat lehetne a bejelentkezés időpontja alapján is sorrendezni. Sok embernek írtam már, eddig csak két választ kaptam, és úgy tűnik, a címzetteim többsége azóta még be sem jelentkezett, talán épp inaktívak a felületen. Segítene, ha látnám, hogy ki aktív.

Miért nem lehet magyarul is regisztrálni a társkeresőn?

Köszi a visszajelzést, ezeket felvesszük a fejlesztési tervbe!

Miért ne lehetne? :slight_smile: Jobbra fent van a nyelvválasztó. De megpróbáljuk valahogy egyértelműbbé tenni. Köszi!