Most töltöttem ki a tesztet. Sokkolt ! Hetero vagyok, egyedülálló

A VÁLASZAID ALAPJÁN AZ EREDMÉNYED:
ITT LEHET AZ IDEJE NYITNI!
Bár egy rövid kérdőívből túlzottan messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, az tisztán látszik, hogy nem tűnsz egy monogám alkaltnak - és ezt valószínűleg te is érzed.

Bár meglehetősen egyértelmű jelét adtad annak, hogy a nyitott kapcsolatok valamelyik formája lehetne számoda az igazán jó választás, tudnod kell, hogy minden sikeres utazás alapos felkészüléssel kezdődik.

Az etikus nonmonogámia szabályait és szabályszerűségeit tanulni szükséges! Ha nem így teszel te is bele fogsz esni azokba a borzasztóan fájdalmas hibákba, amikbe olyan sokan “kezdő éveikben”.

Ez egy nehéz, önfejlesztéssel, a démonaiddal való szembenézéssel teli utazás lesz, ami nem is veszélytelen - de mindezek végén egy olyan világot ismerhetsz meg, amiről talán álmodni sem mertél korábban. És saját magadnak is egy jobb verziójává válhatsz.

És mit kéne most kezdenünk ezzzel?

Pontosan ez az amit én sem tudok . Hogy mi helyes mi nem. Egy nagy városban nagyon könnyű úgy elbújni ha van pénzed hogy 2 nő egy pasi vagy több vagy teljesen más felállással. Gondolj bele hazaérek a munkából pl és a párom hölgy , otthon vár, közben mondjunk megcsúszva jön a párom párja aki szintén hölgy . Mindenki utálni fog , kiközösít mindenki , bárhol is élek.

Azért ne aggódj, ez nem egy betegség, amit elkap az ember. Alakítsd úgy az életed, ahogyan szeretnéd :slight_smile: