Fórum szabályzat

Ez a csoport azok számára jött létre, akik valamilyen nyitott kapcsolatban élnek, szeretnének élni vagy csak egyszerűen érdeklődnek a téma iránt. Információt szeretnénk cserélni és közösséget szeretnénk létrehozni swingerek, poliamorok és minden etikus non-monogámia iránt érdeklődő ember számára.

A társkeresés ezen az oldalon NEM engedélyezett, erre külön felületünk van a https://nonmono.dating oldalon!

Ez egy safe space, a fórumot szigorúan moderáljuk. Kérjük, tartsd be az alábbi szabályokat!

1, *A FÓRUM NYITOTT, bárki regisztrálhat. Ennek megfelelően ne adj ki - főleg másokról! - olyan információkat, amely kellemetlenséget okozhat a későbbiekben!

2, A Nonmono minden szempontból elfogadó, azokat, akik bárkit nemi, faji, etnikai vagy bármilyen más alapon támadnak, figyelmeztetés nélkül töröljük az oldalról. Az LMBTQ-embereket sértő megjegyzéseket közzétevő felhasználók természetesen ugyanebbe a körbe tartoznak.

3, Ez a csoport nem a meggyőzésről szól. A csoport értékrendjével kapcsolatban érdkelődni szabad, de az azt elutasítókat, a kötekedőket, hangulatrombolókat kitiltjuk.

4, A csoportban explicit szexuális tartalom nem közölhető. Csak olyasmit írj le és tegyél közzé, amit arccal és névvel, élőben is vállalnál. Legyünk figyelemmel egymás eltérő érzékenységére!

5, A csoportban politikai megnyilvánulás nem megengedett.

  1. Ne használj olyan szavakat, amelyek bántóak lehetnek mások számára. Ne minősíts másokat és ne ítélkezz!

  2. Reklámot közzétenni csak az adminok előzetes engedélyével szabad.

Ha ezeket el tudod fogadni, légy üdvözölve, szívesen látunk körünkben!

Köszönettel:
az adminok

4 Likes