Csörgits Kinga cikk sok érdekességgel, megemlítve a nyitott kapcsolatokat

Szerintem sok igazság van abban, amit mond, nem meglepő módon azonban kiverte a biztosítékot az olvasóknál a wmn-en.

“Ahhoz, hogy egy nyitott kapcsolatban tudjunk élni, vagy legalább el tudjunk indulni ezen az úton, nagyon erős pozitív énkép kell. Én jól vagyok, és ha a másiknak öröme lesz egy másik partnerrel, akkor nem fogom ráhúzni a saját bizonytalanságomra, hogy nem vagyok jó, nem vagyok szerethető. Ehelyett elfogadom, hogy neki másra is szüksége van, és attól még, hogy én nem vagyok körte, lehetek egy teljes értékű alma. Ez tudna jól működni, csak a legtöbben nem akarják ebbe beletenni a melót, jön a féltékenység, a birtoklási vágy, a félelem már a folyamat elején, és ott rögtön elvérzik az egész.”

1 Like

Ez a bekezdés nekem is nagyon tetszett, és ráadásul egy monogám barátnőm hívta fel a cikkre a figyelmem. Olyan jó érzés, amikor ilyen megnyilvánulásai vannak annak, hogy elfogad a környezetem! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Csak én látom így vagy tényleg egyre többször említik a nem-monogám kapcsolatokat a médiában?

Egyre jobban benne van a levegőben, igen :wink:

Nagyon helyes, nagyon helyes! Csomó embernek kívánom azt a “hűbasszuseddigmiértnemtudtamhogyilyenislehet” felismerést, ami a polival való találkozást jelenti :slight_smile:

2 Likes

A szexuális edukáció ráfér a felnőtt társadalomra…és saját példából kiindulva 40felett is lehet új szemszögből látni/láttatni a dolgokat!