A felülettel kapcsolatos néhány észrevétel

Sziasztok! Alapvetően tökre tetszik az oldal, különösen a nyitólapon a szép színes sávok az egyes kategóriák mellett és az, hogy jól látszódik az aktivitás a bal oldali sávban.

A nyitólapon én annyit változtatnék még, hgoy az egyes kategóriáknál ne csak a címük legyen kattintható, hanem az egész felület, mintha minden kategória egy-egy kártya volna, hoverre akár lehetne kicsit más háttér, jobban jelezve ezt. Én sokszor próbáltam meg a kategória leírására kattintani.

A legutóbbi bejegyzések alatt a címkéknél nem egyértelmű nekem vizuálisan, hogy azok külön-külön kattinthatóak és az adott címkére visz, lehet egy szintén hoverre aláhúzás jobban segítené.

Az viszont tök jó, hogy az adott bejegyzés fölé vitt egérre látszik a topic leírása, bár elsőre nem volt egyértelmű, hogy ez a leírás-e, vagy a legutóbbi hozzászólás. Ha mindkettőt meg lehetne jeleníteni, az tök jó lenne.

Az egyes topikok oldalán én kicsit soknak érzem az üres területet a hozzászólás és az alatta lévő gombok között, a képernyőn nálam 3-4 hsz fér így el, miközben lehetne több is, kényelmetlennek érzem a görgetést.

Ha megoldható, akkor én nem tennék külön menüt a reply gomb mellé balra, pláne, ha csak kettővel több elemet tartalmaz, és az alatta lévő sort, hogy kik lájkolták, azt alapból mutatnám, egy sora véve a reply gombbal.

Az oldalsó csúszka tök jó, viszont az effekt az új komment betöltésén lehetne kicsit gyorsabb, egy idő után inkább már zavaró.

(egyelőre ennyi, folyt köv ahogy még felfedezem az oldalt) - az tök jó, hogy lehet utólag is szerkeszteni

1 Like

Köszi az észrevételeket!

A főoldalon ha lesznek majd almenüpontok, azok is kattinthatóak lesznek, így ez a helyzet változni fog, ahogy telik tartalommal a fórum. Akkor egyértelműbb lesz szerintem minden :slight_smile:

Az aláhúzást beraktam, köszi.

A leírás és az első komment egyszerre szerintem óriási terjedelem lenne egy választó menüben. Meg talán nem is az az igazán fontos, hogy először mit kommenteltek, hanem, hogy mi maga a témaindító.

Jogos, csökkentettem 20-ról 5 px-re.

Tettem be egy hátteret a válasznak, hogy jobban elkülönüljön. Ha a hármaspontra kattintasz, 8 elemet találsz :slight_smile:

Ezt nem teljesen értem, nálam gyorsan megy.